Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Tha Casper“

нема опис на уредувањето
с
клај му бе копирајт на та сликата, денес утре ќе станиш славен ќе можат сите слободно да ја имат без да платат (јас пари барам за слика од мене бато) :)
ај поздрав од мене (три тилди) [[Слика:Inverted Pentagram.svg|10px]] [[Корисник:Guitardemon666|<font color="#00FF00">g</font><font color="#9966CC">u</font><font color="#FF6633">i</font><font color="#006633">t</font><font color="#CC00CC">a</font><font color="#FF0000 ">r</font><font color="#383838 ">d</font><font color="#008B8B">e</font><font color="#7FFF00">m</font><font color="#FF8C00">o</font><font color="#888888">n</font><font color="#008B8B">6</font><font color="#E9967A">6</font><font color="#FF69B4">6</font>]] [[Слика:Inverted Pentagram.svg|10px]] [[Разговор со корисник:Guitardemon666|<small><small><small>''муабет''</small></small></small>]] [[Слика:Inverted Pentagram.svg|10px]] [[Корисник:Guitardemon666|<font color="#00FF00">g</font><font color="#9966CC">u</font><font color="#FF6633">i</font><font color="#006633">t</font><font color="#CC00CC">a</font><font color="#FF0000 ">r</font><font color="#383838 ">d</font><font color="#008B8B">e</font><font color="#7FFF00">m</font><font color="#FF8C00">o</font><font color="#888888">n</font><font color="#008B8B">6</font><font color="#E9967A">6</font><font color="#FF69B4">6</font>]] [[Слика:Inverted Pentagram.svg|10px]]
 
сеа? --[[Корисник:Tha Casper|tha Ca$per]] 23:57, 13 декември 2006 (UTC)
80

уредувања