Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Инкубатор“

с
нема опис на уредувањето
с
с
{|
|valign=top|
'''Содржина (136137 статии)'''
----
*'''Наука (81)'''
***'''Информатика (2)''': [[Софтверска пиратерија]] {{·}} [[Колаборативни компјутерски системи]] {{·}}
**'''Општествени науки (35)'''
***'''Историја (1314)''': [[Античка историја]] {{·}} [[Балкански пропаганди во Македонија]] {{·}} [[Битка кај Хатин]] {{·}} [[Бугарска егзархија]] {{·}} [[Историја на Франција]] {{·}} [[Историја на САД]] {{·}} [[Историја на Германија]] {{·}} [[Османлиска империја]] {{·}} [[Втора светска војна]] {{·}} [[Историја на Европа]] {{·}} [[Историја на Шпанија]] {{·}} [[Венецијанска република]] {{·}} [[Османлиска Грција]] {{·}}[[Второ Бугарско царство]] {{·}}
***'''Економија (4)''': [[Финансиска криза]] {{·}} [[Менаџмент]] {{·}} [[Меѓународен туризам]] {{·}} [[Картел]] {{·}}
***'''Философија (0)''':