Разлика помеѓу преработките на „Разговор:Илинденско востание“

==Знамиња==
Бидејќи ова не е колекција на знамиња, во статијата треба да стои само знамето на организацијата која го организирала истото, а тоа е ВМРО. Сите локални знамиња се користат за соодветни статии. --[[Корисник:MacedonianBoy|Никола]] <sup>[[Разговор со корисник:MacedonianBoy|Стоіаноски]]</sup> 11:36, 25 март 2010 (UTC)
::А знамето на Крушевската Република треба да го направам, бидејќи не е ниту едно од постоечките (ни црвеното ни со картата). --[[Корисник:MacedonianBoy|Никола]] <sup>[[Разговор со корисник:MacedonianBoy|Стоіаноски]]</sup> 11:36, 25 март 2010 (UTC)