Додадени 37 бајти ,  пред 12 години
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
*Ја создадов [[Ентитет]].
*Ја создадов [[Димитрио,_сине_Митре]]
*Ја создадов [[Прев]]
 
И уште полно други едитувања. И така натаму. И тотоa.
 
Мојот блог: http://muaddib.blog.com.mk
235

уредувања