Разлика помеѓу преработките на „VІІ македонски конгрес“

нема опис на уредувањето
<blockquote>
'''''Меѓутоа VІІ македонски конгрес само ги ублажил , но не ги остранил противречностите ... Напротив. Тие се продлабочиле и усложниле'''''.<ref>''<small>Д. Димески, Гоце Делчев...,108.</small>'' </ref>
 
</blockquote>
== Референци ==