Разлика помеѓу преработките на „Асоцијација на тениските професионалци“

нема опис на уредувањето
(Создадена страница со: {{Infobox Sport governing body |assocname= Асоцијација на тениските професионалци |logo=ATP World Tour.png |sport= Про...)
 
{{Инфокутија Спорт Извршувачко тело
{{Infobox Sport governing body
|assocnameимеасоц= Асоцијација на тениските професионалци
|logoлого=ATP World Tour.png
|sportспорт= Професионален [[Тенис]]
|abbrev кратенка= АТП
|founded основана= [[1972]]
|aff =
|affdate =
|region =
|regionyear =
|location локација= [[Лонодн]]<br/>[[Монаков]]<br/>[[Понте Ведра]]<br/>[[Сиднеј]]
|chairman директор= Адам Хелфант
|chiefexec = Бред Друет
|secretary =
|coach =
|replaced =
|prevfounded =
|url урл= www.atpworldtour.com
|countryflag=
}}