Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Инкубатор“

Додавање на Њујорк во листата
(Средување)
(Додавање на Њујорк во листата)
{|
|valign=top|
'''Содржина (135136 статии)'''
----
*'''Наука (82)'''
***'''Физика (0)''':
***'''Хемија (0)''':
***'''Географија (2627)''': [[Куритиба]] {{·}} [[Улан Батор]] {{·}} [[Струга]] {{·}} [[Кратово]] {{·}} [[Гевгелија]] {{·}} [[Берово]] {{·}} [[Велес]] {{·}} [[Лаос]] {{·}} [[Сан Марино]] {{·}} [[Боливија]] {{·}} [[Перу]] {{·}} [[Еквадор]] {{·}} [[Парагвај]] {{·}} [[Бордо]] {{·}} [[Лион]] {{·}} [[Минхен]] {{·}} [[Барселона]] {{·}} [[Ница]] {{·}} [[Хрватска]] {{·}} [[Црна Гора]] {{·}} [[Србија]] {{·}} [[Босна и Херцеговина]] {{·}} [[Полска]] {{·}} [[Романија]] {{·}} [[Албанија]] {{·}} [[Шпанија]] {{·}} [[Њујорк]] {{·}}
***'''Астрономија (3)''': [[Повеќеѕвезден систем]] {{·}} [[Макемаке]] {{·}} [[Херцшпрунг-Раселов дијаграм]] {{·}}
***'''Информатика (2)''': [[Софтверска пиратерија]] {{·}} [[Колаборативни компјутерски системи]] {{·}}
2.626

уредувања