Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Инкубатор“

Средување
с
(Средување)
{|
|valign=top|
'''Содржина (138135 статии)'''
----
*'''Наука (8482)'''
**'''Природни науки (4746)'''
***'''Математика (5)''': [[Таблица на вистинитост]] {{·}} [[Природен логаритам]] {{·}} [[Просек]] {{·}} [[Варијанса]] {{·}} [[Стандардно отстапување]] {{·}}
***'''Биологија (1110)''': [[Американски алигатор]] {{·}} [[Животна средина]] {{·}} [[Бел носорог]] {{·}} [[Суматрански носорог]] {{·}} [[Индиски носорог]] {{·}} [[Јавански носорог]] {{·}} [[Снежен леопард]] {{·}} [[Јагуар]] {{·}} [[Епидемиологија]] {{·}} [[Бременост]] {{·}} [[Бактериофаг]] {{·}}
***'''Физика (0)''':
***'''Хемија (0)''':
***'''Астрономија (3)''': [[Повеќеѕвезден систем]] {{·}} [[Макемаке]] {{·}} [[Херцшпрунг-Раселов дијаграм]] {{·}}
***'''Информатика (2)''': [[Софтверска пиратерија]] {{·}} [[Колаборативни компјутерски системи]] {{·}}
**'''Општествени науки (3736)'''
***'''Историја (1514)''': [[Античка историја]] {{·}} [[Балкански пропаганди во Македонија]] {{·}} [[Битка кај Хатин]] {{·}} [[Бугарска Егзархија]] {{·}} [[Историја на Франција]] {{·}} [[Историја на САД]] {{·}} [[Историја на Германија]] {{·}} [[Османлиска империја]] {{·}} [[Втора светска војна]] {{·}} [[Историја на Европа]] {{·}} [[Историја на Шпанија]] {{·}} [[Венецијанска република]] {{·}} [[Османлиска Грција]] {{·}} [[Историја на Русија]] {{·}} [[Полско-литванска унија]] {{·}}
***'''Економија (4)''': [[Финансиска криза]] {{·}} [[Менаџмент]] {{·}} [[Меѓународен туризам]] {{·}} [[Картел]] {{·}}
***'''Философија (0)''':
***'''Психологија (21)''': [[Психологија на личноста]] {{·}} [[Хипноза]] {{·}}
***'''Социологија (4)''': [[Социјализација]] {{·}} [[Криминологија]] {{·}} [[Анархизам]] {{·}} [[Девијација (социологија)]] {{·}}
***'''Право (2)''': [[Кривична намера]] {{·}} [[Кривично право]] {{·}}