Разлика помеѓу преработките на „Летна универзијада - 2009“

{| class="wikitable" style="margin:0.5em auto; font-size:90%;"
|-
|bgcolor=#00cc33| ● ||Церемонија на отворање|| bgcolor=#3399ff| ● ||Квалификациски Натпревари натпревари|| bgcolor=#ffcc00| ● ||ФиналињаФинални натпревари||bgcolor=#ee3333| ● ||Церемонија на затворање
|-
{{end box}}
!09 !! 10 !! 11 !! 12 !!Вкупно
|-
| colspan="2" | CeremoniesЦеремонии || ||bgcolor=#00cc33 align=center|●|| || || || || || || || || || ||bgcolor=#ee3333 align=center|●||
|- align="center"
| colspan="2" align="left" | [[Стреличарство]]