Разлика помеѓу преработките на „Англиска реформација“

нема опис на уредувањето
*[[Протестантска реформација]]
 
[[Category:Англиканизам]]
<!--Categories-->
[[Category:AnglicanismРелигија и политика]]
[[Category:ReligionАнглиска andреформација| politics]]
[[Category:Историја на Римокатолицизмот во Англија]]
[[Category:English Reformation| ]]<!--Keep with [space] to index at start of list (eponymous category)-->
[[Category:Историја на Англиканската црква]]
[[Category:History of Roman Catholicism in England]]
[[Category:History of the Church of England]]
 
[[en:English Reformation]]