Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Често поставувани прашања“

с
нема опис на уредувањето
с
 
*[[Википедија:Општи често поставувани прашања|Општи ЧПП]]: основни прашања за проектот Википедија.
*[[Википедија:Читателски често поставувани прашања|Читателски ЧПП]]: наоѓање, читање и ористењекористење на материјалите во Википедија.
*[[Википедија:Често поставувани прашања за соработници|ЧПП за соработници]]: зошто би сакале да соработувате и на кој начин да го сторите тоа.
*[[Википедија:Често поставувани прашања за уредувањето|ЧПП за уредувањето]]: основни прашања за создавањето и уредувањето на статии во Википедија.