Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Инкубатор“

нема опис на уредувањето
 
----
*'''Биографија (14)''': [[Адолф Хитлер]] {{·}} [[Владимир Крамник]] {{·}} [[Леонард Ојлер]] [[Јулијан Отпадник]] {{·}} [[Роберт Хибнер]] {{·}} [[Никола Вапцаров]] {{·}} [[Дида]] {{·}} [[Нанак]] {{·}} [[Карлос Кастанеда]] {{·}} [[Марија Антоанета]] {{·}} [[Дорис Лесинг]] {{·}} [[Конрад Аденауер]] {{·}} [[Бијонсе Ноулс]] {{·}} [[Марија Магдалена]] {{·}}
----
*'''Уметност (5)'''