Autobot

Членува од 1 декември 2009
Одземени 17 бајти ,  пред 12 години
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
<div style="float:left;border:1px solid #6EF7A7;margin:1px">
{|cellspacing="0" style="width:238px;background:#C5FCDC"
|style="width:45px;height:45px;background:#6EF7A7;text-align:center;font-size:14pt"|'''[[Српски јазикPython|srPy]]'''
|style="font-size:8pt;padding:4pt;line-height:1.25em"|'''Корисникот зборува [[Python]] како мајчин јазик.'''.
|}
206

уредувања