Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Инкубатор“

нема опис на уредувањето
с
{|
|valign=top|
'''Содржина (133132 статии)'''
----
*'''Наука (8180)'''
**'''Природни науки(47)'''
***'''Математика(5)''': [[Таблица на вистинитост]] {{·}} [[Природен логаритам]] {{·}} [[Просек]] {{·}} [[Варијанса]] {{·}} [[Стандардно отстапување]] {{·}}
***'''Астрономија(3)''': [[Повеќеѕвезден систем]] {{·}} [[Макемаке]] {{·}} [[Херцшпрунг-Раселов дијаграм]] {{·}}
***'''Информатика(2)''': [[Софтверска пиратерија]] {{·}} [[Колаборативни компјутерски системи]] {{·}}
**'''Општествени науки(3433)'''
***'''Историја(1413)''': [[Античка историја]] {{·}} [[Балкански пропаганди во Македонија]] {{·}} [[Битка кај Хатин]] {{·}} [[Бугарска Егзархија]] {{·}} [[Конфликтот во Македонија во 2001]] {{·}} [[Историја на Франција]] {{·}} [[Историја на САД]] {{·}} [[Историја на Германија]] {{·}} [[Османлиска империја]] {{·}} [[Втора светска војна]] {{·}} [[Историја на Европа]] {{·}} [[Историја на Шпанија]]{{·}} [[Венецијанска република]] {{·}} [[Османлиска Грција]] {{·}} [[Историја на Русија]] {{·}}
***'''Економија(4)''': [[Финансиска криза]] {{·}} [[Менаџмент]] {{·}} [[Меѓународен туризам]] {{·}} [[Картел]] {{·}}
***'''Философија(0)''':