Разговор со корисник:Brest: Разлика помеѓу преработките

Здраво. Код нас на српској википедији је пракса да се бот мало пусти да ради, чисто да се види да ли ради како треба. Поднећу захтев за заставицу. --[[Корисник:BokicaK|<font style="background: black" face="Courier" color="white">'''&nbsp;Bojan&nbsp;'''</font>]][[Разговор со корисником:BokicaK|<font style="background: white" face="Courier" color="black">'''&nbsp;Razgovor&nbsp;'''</font>]] 15:58, 1 декември 2009 (UTC)
 
Можеш ли одблокирати бота пошто је добио заставицу? --[[Корисник:BokicaK|<font style="background: black" face="Courier" color="white">'''&nbsp;Bojan&nbsp;'''</font>]][[Разговор со корисником:BokicaK|<font style="background: white" face="Courier" color="black">'''&nbsp;Razgovor&nbsp;'''</font>]] 06:39, 4 декември 2009 (UTC)
206

уредувања