Разлика помеѓу преработките на „Александар Прокопиев“

с
Делата на Прокопиев се преведени на [[англиски]], [[јапонски јазик|јапонски]], [[француски јазик|француски]], [[чешки јазик|чешки]], [[германски јазик|германски]], [[унгарски јазик|унгарски]], [[полски јазик|полски]], [[италијански јазик|италијански]], [[руски јазик|руски]], [[српски јазик|српски]] и [[бугарски јазик|бугарски]] јазик.
 
Член е на [[Независни писатели на Македонија|Независните писатели на Македонија]].
 
==Творештво==
123

уредувања