Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Когутяк Зенко“

Одлична работа и напор. Excellent work and effort. Топли поздрави од Македонија/ Regards from Macedonia.--[[Корисник:MacedonianBoy|Никола]] <sup>[[Разговор со корисник:MacedonianBoy|Стоіаноски]]</sup> 22:06, 2 ноември 2009 (UTC)
::Виничка област е во шаблонот. Третото прашање не го разбрав, дали да ја преведам твојата страна? / The region Vinitsa is in the template. I did not understand the third line, should I translate your page? Regards / Поздрав--[[Корисник:MacedonianBoy|Никола]] <sup>[[Разговор со корисник:MacedonianBoy|Стоіаноски]]</sup> 22:31, 2 ноември 2009 (UTC)
::* Шаблон '''Административна поделба на Украина''' е ''Виницка'', ја прашам се даде во шаблон [[Вини'''ч'''ка област]].
::* Благодарам за [http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B0]
::* Третото прашање - се гледа во моја статии (мало знам македонски јазик).
::* Благодарам. Поздрав и се најдобро! '''Македонците се борат!!!'''--[[User:Когутяк Зенко|Когутяк Зенко]] <small>([[User talk:Когутяк Зенко|разговор]])</small> 23:00, 2 ноември 2009 (UTC) Слава Україні!!!
30

уредувања