Когутяк Зенко

Членува од 22 октомври 2009
нема опис на уредувањето
с (Бот: Нов корисник)
 
<p><small>This is just an advice, you can delete this message any time you like.</small></p></div>
<!-- Шаблон:Нов корисник-->
 
{{Корисник uk}}
{{Корисник mk-2}}
{{Корисник en-3}}
{{Корисник pl-3}}
{{Корисник uk-3}}
30

уредувања