Википедија:Лиценци за слики: Разлика помеѓу преработките

Нема опис на уредувањето
Ред 92:
<nowiki>{{</nowiki>[[:Шаблон:Промотивна фотографија|Промотивна фотографија]]<nowiki>}}</nowiki>
{{Промотивна фотографија}}
<nowiki>{{</nowiki>[[:Шаблон:Албумнасловна|Албумнасловна]]<nowiki>}}</nowiki>
{{Албумнасловна}}
<nowiki>{{</nowiki>[[:Шаблон:Насловнавесник|Насловнавесник]]<nowiki>}}</nowiki>
{{Насловнавесник}}
<nowiki>{{</nowiki>[[:Шаблон:Филмски постер|Филмски постер]]<nowiki>}}</nowiki>
{{Филмски постер}}
<nowiki>{{</nowiki>[[:Шаблон:Фер употреба во|Фер употреба во]]<nowiki>}}</nowiki>
{{Фер употреба во}}
 
[[Категорија:Википедија]]