Избришана содржина Додадена содржина
Bogorm (разговор | придонеси)
Ред 93:
: At all Wikipedias? Argumentation? Арно, сада ке обjасним што сам радил jас тамо. Jа учим и знам малко кинески и jапaнски и зато само сам сакал да додам името на фаjла на кинески и jапaнски, и то сам урадил(accomplished). Због мене, благодарение на мене оваj фал тамо има описание на кинески и jапонски, а овде уместо благодарност налазим warning?! Сем тога, оваj фаjл [http://commons.wikimedia.org/w/index.php?title=Special%3ALog&type=delete&user=&page=File%3ACoat+of+arms+of+the+Republic+of+Macedonia.svg&year=&month=-1&tagfilter= е бил обришан тамо 18. септембра] и до тога (prior to that, beforehand) то описаниjе е стоило мирно, тихо и без икаких проблема (without any problems soever). И тек данас сум видел да ме поново обвинуваш(accuses) во национализам, када сам восстановил(restored) описанието на фаjла на кинески и jапонски. Сматрам ово веома странно... Не видим веза мегу моjот рад тамо и оваj warning овде. Овде jа радим сасвим разни ствари, во сасвим други области, овде jа не се занимам са COA. Али арно, нећу урађивати више фаjл тамо, али кинески и jапански тамо има због мене. [[User:Bogorm|Потребител:Bogorm]] <small>([[User talk:Bogorm|разговор]])</small> 14:15, 22 септември 2009 (UTC)
::Да расчистиме некои работи. Не сме ние толку неписмени па една реченица на кинески нема да сме ставеле. Инаку добро е да учиш кинески, но да екпериментираш со јазикот во твој песок, не на податотеката. Првиот пат не те опоменав зошто мислев ќе ти текне, но абер нема од осет. Мора да ти се предупреди нешто за да ти текне. А за тоа аргументите, ќе те замолам оди во Македонија и види интервики врските. Од околу 100, 99 се именувани како Република Македонија/ Македонија а само една е со ПГДМ. Е сега види ти кај кому е патетиката.--[[Корисник:MacedonianBoy|Никола]] <sup>[[Разговор со корисник:MacedonianBoy|Стоіаноски]]</sup> 14:55, 22 септември 2009 (UTC)
::: Jac не експериментирам со кинески, а сам створил тачна реченица на оваj jезик, са коjоj ти си експериментирал и коjа ти си испортил (damaged), пре него што (before) си копирал името на статиjата во кинеската Википедиjа. [[User:Bogorm|Потребител:Bogorm]] <small>([[User talk:Bogorm|разговор]])</small> 16:35, 22 септември 2009 (UTC)