Разлика помеѓу преработките на „Географија на Нов Зеланд“

с
нема опис на уредувањето
с
с
[[1 E11 m²|268,680 км²]]
<br>''белешка:''
составни делови се: [[Антиподски островиОстрови|Антиподските Острови]], [[Оклендски Острови|Оклендските Острови]], [[ДарежливиБаунти (острови)|островите Баунти]], [[Кемпбелови Острови|Кемпбеловите Острови]], [[Четемски Острови|Четемските Острови]] и [[КермадечкиКермадек|островите островиКермадек]]
 
'''Површина - компаративна:'''