Разлика помеѓу преработките на „Македонија на Летните олимписки игри 2004“

|2. коло || '''[[Кристијан Бржовски]]''' {{ПОЛ}} || 4:0 || [[Сихамир Османов]] {{МАК}}
|-
| rowspan="2" | [[Борење на Летните олимписки игри - 2004 — до 74 kg|до 74 kg]] || 1. коло || [[Могамед Ибрагимов]] {{МАК}}|| 0:4 || '''[[Мун Еи-Јае]]''' {{КОРЈКО}}
|-
|2. коло || '''[[Мирослав Гочев]]''' {{БУГ}} || 4:2 || [[Могамед Ибрагимов]] {{МАК}}