Разлика помеѓу преработките на „Македонија на Летните олимписки игри 2004“

|-
|[[Кајак и кану на диви води на Летните олимписки игри - 2004|К-1 слалом]]
|align=left| [[Лазар Поповски]] ||'''6''' ||25 ||96.92 || 0 || 96.92 ||96.14 || 0 || 96.14 || 193.06 || '''16''' ||20 ||96.80|| 4 || 100.80 (не се квалификуваше во финалето) ||
|-
|[[Кајак и кану на диви води на Летните олимписки игри - 2004|К-1 слалом]]
|align=left| [[Лазар Поповски]] ||'''16''' ||20 ||96.80|| 4 || 100.80 (не се квалификуваше во финалето) ||
|}