Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Кандидати за избрана статија/Студена војна“

Недостасуваат извори од руски автори
(Недостасуваат извори од руски автори)
 
{{против}}--[[User:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]] <small>([[User talk:Kiril Simeonovski|разговор]])</small> 10:26, 17 август 2009 (UTC)
 
{{против}} [[User:Relativefrequency|Relativefrequency]] <small>([[User talk:Relativefrequency|разговор]])</small> 21:09, 19 август 2009 (UTC)
 
=== Воздржан ===
482

уредувања