Охридски рамковен договор: Разлика помеѓу преработките

→‎видете и: додадено
(→‎видете и: додадено)
 
Анексот Ц се однесува на имплементацијата на Договорот и мерките за градење на доверба. Овде се регулирани прашањата за пописот, изборите, враќањето на бегалците и улогата на меѓународната заедница.
 
==Видете и:==
 
* [[Секретаријат за спроведување на Охридскиот рамковен договор]]
 
==Референци==
 
{{reflist}}
 
4.318

уредувања