Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Заштита на личните податоци“

с
без TOC
с (Заштитена "Википедија:Заштита на личните податоци": високо видлива и важна страница за правни потреби ([edit=sysop] (бесконечно) [move=sysop] (бескон�)
с (без TOC)
__NOTOC__ __NOEDITSECTION__
{| style="width:100%; border:1px solid #060; background:#dfd;"
|-
:''Се бара оваа забелешка да е преведена и да има врска до неа од футерот (MediaWiki:Copyright) на секоја страница.''</td>
</tr>
</table><br />
 
==Општа рамка==