Тиверополник

Членува од 13 јули 2007
с
нема опис на уредувањето
с
|  
|} </br>
 
<!--
 
 
<br style="clear: both;" \>
|}
 
==Награди==
{| style="left; margin-right: 1em; margin-bottom: 0.3em; width: 242px; border: #99B3FF solid 1px; clear:right;"
|-
|[[Слика:zlatnategla.jpg|thumb|center|120px|За исклучителни придонеси на Македонската Википедија ]]
|[[Слика:Islamic barnstar.png|thumb|center|120px|'''За големите придонеси кои ги направи во врска со исламските верски објекти и исламската вера. Одлична работа!''' од MacedonianBoy]]
|[[Слика:Shahterskaya_Slava_1st_Degree.jpg|мини|center|120px|Специјален руски орден за статии за Русија на Македонската Википедија за [[корисник:Тиверополник|Тиверополник]] од [[Корисник:Raso mk|Рашо]]]]
|[[Слика:Worker icon.svg|мини|center|120px|Награда за неуморниот уредувач, workaholic од [[Корисник:MacedonianBoy|MacedonianBoy]]]]
|[[Слика:Barnstar of National Merit.svg|thumb|center|120px|Ерусалимска ѕвезда за напорната работа ]] од [[Корисник:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]]
|[[Слика:RomanBarnstar.png|thumb|center|120px|Римска награда]] од [[Корисник:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]]
| <center> [[Слика:Goldenwiki 1.5.png|thumb|center|100px|Одбрана статија од овој корисник: [[Струмица]] [[Солун]] [[Киро Глигоров]] [[Крстоносни војни]] [[Џамија]] [[Ерусалим]] [[Базилика на Светиот Гроб]]]]
|}
 
==Статии==