Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Државнознаме/doc“

Креирана страница со: {{Потстраница за документација}} <!-- ВЕ МОЛИМЕ ДОДАВАЈТЕ КАТЕГОРИИ И ИНТЕРВИКИ ВРСКИ НА ...
(Креирана страница со: {{Потстраница за документација}} <!-- ВЕ МОЛИМЕ ДОДАВАЈТЕ КАТЕГОРИИ И ИНТЕРВИКИ ВРСКИ НА ...)
(нема разлика)