Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Политика на Индонезија“

нема опис на уредувањето
**[[Кабинет на Индонезија|Кабинет]]
*'''Законодавна власт'''
**[[Народно Советодавно Собрание]]
**[[People's Consultative Assembly]]
**[[Регионален Претставнички Совет]]
**[[Regional Representative Council]]
**[[НАроден Претставнички Совет]]
**[[People's Representative Council]]
*'''Правна власт'''
**[[Врховен Суд на Индонезија|Врховен Суд]]