Разлика помеѓу преработките на „Разговор:Крсто Сарафов“

Креирана страница со: Сакам да прашам зощо "бугарски" е заменето со "од Бугария" ? К. Сарафов секогаш и живеал и...
(Креирана страница со: Сакам да прашам зощо "бугарски" е заменето со "од Бугария" ? К. Сарафов секогаш и живеал и...)
(нема разлика)
Анонимен корисник