Разлика помеѓу преработките на „Разговор:Битола“

Додадени 1.196 бајти ,  пред 11 година
нема опис на уредувањето
с (архивирање)
{{архиви|авто=да}}
 
==Повеќе податоци за населението==
 
Сметам дека е срамота за градот Воден, кој е под грчко, да има подобри стари
 
статистики за населението одколку за нашите градови Прилеп, Штип, Битола, Куманово,
 
Велес, Охрид, Струмица и т.н.:
 
http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BD<br><br>
http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BF<br>
http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D1%82%D0%B8%D0%BF<br>
http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B0<br>
http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%83%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE<br>
http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%81<br>
http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1%85%D1%80%D0%B8%D0%B4<br>
http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%86%D0%B0<br><br>
Добро што ги има резултатите од пописот од 2002 година, ама светот не почнал тогаш.
 
[[Корисник:89.215.42.96|89.215.42.96]] 17:24, 31 мај 2009 (UTC)
Анонимен корисник