Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Критериуми за избрана статија“

с
+појаснување за кратенката
(Додавање на нова категорија)
с (+појаснување за кратенката)
{{dablink|[[ВП:КЗИС]] пренасочува овде. Можеби баравте [[Википедија:Кандидати за избрана статија]]?}}
<br/>{{напатствие|ВП:КИСКЗИС}}
__NOTOC__
[[Image:Featured article star - check.svg|right]]