Разлика помеѓу преработките на „Сметачко памтење“

нема опис на уредувањето
 
[http://www.pctechguide.com/glossary/WordFind.php?wordInput=Cache%20Memory Кеш меморија]
 
[http://www.memory-up.com/Memory/IBMComputerTelephonyServer.html?gclid=CPnuk9b9y5oCFcIUzAodmzlADw Memory up]
 
43

уредувања