Разлика помеѓу преработките на „Државна изборна комисија“

нема опис на уредувањето
 
Моменталниот состав на ДИК кој ги спроведе Парламентарните избори во Јули 2006 е:
*Претседател - [[Јован Јосифовски]]
 
*Заменик - [[Субхи Јакупи]]
 
*Членови:
 
-[[Снежана Калеска]]
 
-[[Александар Новакоски]]
 
-[[Александар Даштевски]]
 
-[[Тања Алтанџиева]]
 
-[[Иљаз Ибиши]]
1.717

уредувања