Iacovibus

Членува од 20 мај 2006
Додадени 338 бајти ,  пред 16 години
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
<table align="right">
<tr><td>{{Корисник mk}}</td></tr>
<tr><td>{{Корисник en-3}}</td></tr>
<tr><td>{{Корисник sr-3}}</td></tr>
<tr><td>{{Корисник bg-3}}</td></tr>
<tr><td>{{Корисник ru-2}}</td></tr>
<tr><td>{{Корисник fr-2}}</td></tr>
<tr><td>{{Корисник la-2}}</td></tr>
</table>
 
Здраво,
 
123

уредувања