Разлика помеѓу преработките на „Универзитет на Југоисточна Европа“

с
(с)
(с)
|name = Југоисточен Европски Универзитет, South-east European University
|image = [[Слика: Seeu logo.jpg|300px|right|Лого на ЈИЕУ]]
|established = [[2000]]
|staff=
|rector=
|campus=
|students= 5200
|type = Приватен[[приватен Универзитетуниверзитет]]
|affiliations=
|website= [http://www.seeu.edu.mk Официјална интернет страна]