Разлика помеѓу преработките на „Универзитет на Југоисточна Европа“

с
 
==Факултети==
 
Универзитетот располага со следните факултети:
 
*Факултет за јазици, култури и комуникации
**Катедра за англиски јазик и студии
**Катедра за германски јазик и студии
**Катедра за албански јазик и студии
**Катедра за француски јазик и студии
*Правен Факултет
*Факултете за бизнис администрација