Разлика помеѓу преработките на „Податотека:Македонска пошта 2008 дизајн.jpg“

Новата поштенска марка посветена на Тетово. „Македонски пошти 2008“.
(Новата поштенска марка посветена на Тетово. „Македонски пошти 2008“.)
 
(нема разлика)
284

уредувања