Разлика помеѓу преработките на „Референдум во Македонија (2004)“

с
s
с (s)
На овој референдум гласачите со ЗА и ПРОТИВ се изјаснуваа по прашањето:
 
''Дали сте за територијалната организација на [[локална самоуправа|локалната самоуправа]] (општините и градот[[Град Скопје|Градот Скопје]]) утврдена со Законот за територијалната поделба на Република Македонија и определување на подрачјата на единиците на локалната самоуправа (“Службен весник на Република Македонија” бр.49/96) и Законот за градот Скопје (“Службен весник на Република Македонија бр.49/96)?''