Разлика помеѓу преработките на „Влада на Македонија од 2006“

с
с
с (с)
*[[Зоран Ставревски]] ([[ВМРО-ДПМНЕ]]) - потпретседател за економски прашања
*[[Аце Спасеновски]] ([[Социјалистичка партија на Македонија|СПМ]]) - министер за земјоделство
*[[Зоран Коњановски]] ([[ВМРО-ДПМНЕ]]) - [[Министерство за локална самоуправа на Република Македонија|министер за локална самоуправа]]
*[[Глигор Ташковиќ]] ([[ВМРО-ДПМНЕ]]) - министер без ресор
*[[Имер Селмани]] ([[Демократска партија на Албанците|ДПА]]) - министер за здравство и потпретседател за спроведување на Рамковниот договор