Разлика помеѓу преработките на „Љубомир Фрчкоски“

Одземени 60 бајти ,  пред 11 година
с
с
с (с)
с (с)
== Дел од библиографијата на трудови==
 
1.# Меѓународно јавно право, Фитко (1991)<ref>http://www.bookfinder.com/dir/i/Megunarodno_Javno_Pravo/9989647097/</ref>
2.# Тези за политичкиот плурализам и правната држава во Македонија, Погледи 1 (1991)
3.# Меѓународно јавно право (учебник, монографија) Табернакул (1994)
4.# Меѓународно право за правата на човекот, Фондација Институт Отворено Општество Македонија (2001)
5.# ЕУ политика: меѓу принципите и Балканската пракса, Венецијанска Комисија- Совет на Европа (2001)
6.# Современи политички теории, Форум (2003)
7.# Меѓународно право за правата на човекот, второ дополнето издание, Магор (2005)<ref>http://www.bookfinder.com/dir/i/Megunarodno_Pravo_Za_Pravata_Na_covekot/9989851395/</ref>
8.# Стекување и независност на Република Македонија, МАНУ- Зборник на АСНОМ (2005)
9.# Преговарање во конфликт на идентитети, Темплум (2007)
 
 
{{Македонија-политичар}}
 
== Надворешни врски ==
* [http://www.bookfinder.com/dir/i/Megunarodno_Pravo_Za_Pravata_Na_covekot/9989851395/]
 
==Наводи==
==Референци==
{{reflist}}