Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:MacedonianBoy“

//Додава линк „Целосна листа“ на интервики јазиците на главната страница
line. [[User:Tat1642|Tat1642]] <small>([[User talk:Tat1642|разговор]])</small> 10:41, 27 март 2009 (UTC)
* All work my friend =) [[User:Tat1642|Tat1642]] <small>([[User talk:Tat1642|разговор]])</small> 10:46, 27 март 2009 (UTC)
89

уредувања