Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:MacedonianBoy“

Здраво, оваа категориja не е потребна, бидеjки веке има Категорија:Бугарска академија на науките, коjа носи името на статиjата [[Бугарска академија на науките]]. --[[User:StanProg|Стан]] <small>([[User talk:StanProg|разговор]])</small> 15:09, 23 март 2009 (UTC)
:{{Готово}}--<strong>[[Корисник:MacedonianBoy|<font face="Script MT Bold"><font color="#DAA520">Macedonian</font></font>]]</strong>[[Разговор со корисник:MacedonianBoy|<span style="font-family:Script MT Bold;color:#D99058">Boy</span>]] 15:15, 23 март 2009 (UTC)
 
== Целосна листа ==
Hello, can you translate this list into macedonian? I mean to made your own list, like in [[:ru:Википедия:Список Википедий]] or [[:cu:Википє́дїꙗ:Ката́логъ]] it will be very needed to see different languages and links on them. Благодарам [[User:Tat1642|Tat1642]] <small>([[User talk:Tat1642|разговор]])</small> 09:21, 27 март 2009 (UTC)
89

уредувања