Разлика помеѓу преработките на „Разговор:Илинденско востание“

повторно за изворот
(повторно за изворот)
MacedonianBoy, би те замолил да го споделиш со нас изворот каде што си го пронашол Струшкото знаме, кое во моментов се наоѓа на страницата за Илинденско востание. Те молам за објаснение на твојот коментар кое знаме е правилно, а кое не е правилно. По што оценуваш кое знаме е правилно, а кое знаме не е правилно? [[User:Relativefrequency|Relativefrequency]] <small>([[User talk:Relativefrequency|разговор]])</small> 21:38, 18 март 2009 (UTC)
:Знамето беше на Википедија, јас го преподигнав со ново име. Поздрав--<strong>[[Корисник:MacedonianBoy|<font face="Script MT Bold"><font color="#DAA520">Macedonian</font></font>]]</strong>[[Разговор со корисник:MacedonianBoy|<span style="font-family:Script MT Bold;color:#D99058">Boy</span>]] 21:39, 18 март 2009 (UTC)
::Ти благодарам за информацијата. Сепак ова е Википедија и потребно е да се цитираат извори за сите податоци, вклучително и слики. Кој е изворот за Струшкото знаме? [[User:Relativefrequency|Relativefrequency]] <small>([[User talk:Relativefrequency|разговор]])</small> 21:57, 18 март 2009 (UTC)
482

уредувања