Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Кукушанец“

...
(...)
:'''Boyan''', од сè си во право во едно - сакав да соберам што повеќе кориснички придонеси, да бидам како сите овде. Веќе не сакам.
:Мојата [[Разговор со корисник:Boyan/Архива 1#Браво бе|порака]] до тебе не беше иронична. Барем тогаш не беше. Навистина мислам дека ''умниот национализам'' ќе го спаси македонскиот народ, глупиот ќе го уништи.
:'''Виолетова''', прочиавпрочитав дека си лектор. Тогаш мора да ти е познат зборот "историографија". Напишав "историографија", не "историја". За "нашата" историографија види ИНИ на пример.
:'''StanProg''', '''Иван''', благодарам, но немам потреба од заштита.
:Бидејќи сите ве интересира мојата личност ќе кажам - моментално живеам (магистрирам) во држава каде се негира мојот народ. Кажав дека секоj ден имам расправи за мојата држава, мојот народ, мојот јазик. Мислам дека знам што да им кажам на Бугарите/бугарофилите, но испадна дека незнам што да им кажам на македонците.
:Македонци, Бугари, Бугарифили и Бугаромани, итри и глупи, бидете поздравени сите; јас се прашам дали некогаш ќе доживеам извинување.--[[User:Кукушанец|Кукушанец]] <small>([[User talk:Кукушанец|разговор]])</small> 11:48, 15 март 2009 (UTC)
 
==А кои се кукушанците==
А кои се кукушанците - еден от основателите на БМОРК? Сите членови на фамилијата Станишеви и на Измирлиеви, кои се биле дејци на ВМОРО и после на ВМРО во Бугарија. Ако си навистина кукушанец не би требело за тебе да има никакови сомнежи односно кои се подпоручниците. Затоа е и редно да доразвиеш бугарскиот си и наместо "кои" да користиш "които". [[User:Подпоручикъ|Подпоручикъ]] <small>([[User talk:Подпоручикъ|разговор]])</small> 10:59, 17 март 2009 (UTC)
:А зошто го зоборави [[Димитар Влахов]]?--[[User:Кукушанец|Кукушанец]] <small>([[User talk:Кукушанец|разговор]])</small> 13:46, 17 март 2009 (UTC)
97

уредувања