Разлика помеѓу преработките на „Разговор:Македонско-одрински доброволни чети“

#{{Против}}--[[User:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]] <small>([[User talk:Kiril Simeonovski|разговор]])</small> 16:41, 13 март 2009 (UTC)
#{{Против}}--[[User:Wikimk|Wikimk]] <small>([[User talk:Wikimk|разговор]])</small> 20:11, 13 март 2009 (UTC)
#{{Против}}--[[User:Тиверополник|Астрион]] <small>([[User talk:Тиверополник|разговор]])</small> 09:06, 15 март 2009 (UTC) {{коментар}} Незнам што речници користат бугарските корисници од википедија, но тој збор е многу малку употребуван во македонскиот литературен јазик. Веќе реков, во мак. јазик се користи крчма на пример, но сепак правилно е меана или ан или ресторан поново...--[[User:Тиверополник|Астрион]] <small>([[User talk:Тиверополник|разговор]])</small> 09:06, 15 март 2009 (UTC)
 
=== Воздржани ===