Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Bogorm“

: И што докажува ово? На три од четирите карти државата, за коjа се интересуваме, е сива, коjе значи - N/A not assessed (или appraised?)=Нема данни дя се оцени. Само за англискиот има, па мислим дека немскиот или рускиот могут да са пошироко зборувани у вас, ама да нема данни. Када наjдеш данни за теа два, пиши ми. Италианскиот не ми е грижа воопшто, немаше нужда. Само теа, за коjи имам кориснички кутиjки(коробки) на [[Корисник:Bogorm|Потребител:Bogorm]]. [[User:Bogorm|Потребител:Bogorm]] <small>([[User talk:Bogorm|разговор]])</small> 15:19, 14 март 2009 (UTC)
: Уште едно нешто - молам те да не ми пишеш адjективот Велика пред Британиjа, зато што ке ме разлутиш, таа држава не може да биде велика, великите држави у Европа су Франциjа, Германиjа и Русиjа, jас би турил овoj адjектив толку пред тех. Молам, не пред Британиjа, наjмалку не на овоj разговор. [[User:Bogorm|Потребител:Bogorm]] <small>([[User talk:Bogorm|разговор]])</small> 15:24, 14 март 2009 (UTC)
 
== Одговор ==
Да ти кажам: ответ е руски збор. На македонски е одговор.--[[User:Кукушанец|Кукушанец]] <small>([[User talk:Кукушанец|разговор]])</small> 15:31, 14 март 2009 (UTC)
97

уредувања