Разлика помеѓу преработките на „Разговор:Македонско-одрински доброволни чети“

+
(невалидно гласање)
(+)
 
==ЗА ГЛАСАЊЕТО==
Гласањево не ви е валидно. Не можете да ставите на гласање да се користи збор кој воопшто не е македонски. Ова е смешно. --[[User:Виолетова|Виолетова]] <small>([[User talk:Виолетова|разговор]])</small> 11:01, 14 март 2009 (UTC)
п.с. мислам на зборот „'''ополчение'''“ - не е македонски збор и не може да се користи. --[[User:Виолетова|Виолетова]] <small>([[User talk:Виолетова|разговор]])</small> 11:01, 14 март 2009 (UTC)