Додаден 1 бајт ,  пред 13 години
+
(Средување)
(+)
!style="background: #e3e3e3;" width="60%"|<font face="Chiller"><font color="Blue">ОБРАЗОВАНИЕ, СТАВОВИ & ИНТЕРЕСИ
|-
|<div style="float: left; border:solid black 1px; margin: 1px;">
{{Корисник mk}}
|<font face="Chiller">{{Корисник Македонија}}