Разлика помеѓу преработките на „Разговор:Македонско-одрински доброволни чети“

.
(.)
''Ве молиме бидете конструктивни и културни во вашите дискусии.''
=== За ===
#{{За}} Гласам за, зашто името се наложило во културно-журналистическо-научните среди во Република Македонија. Исто не получив ни еден одговор зашто требе да остане Доброволен корпус, кога јасно се кажува ополчение. Надевам се противниците се пак да напишат конструктивни одговори и кога гласат против да кажат зашто вакво им е решението. Надевам се исто така гласаньето да се не преврне во "национално" гласане мегу користниците. [[User:Подпоручикъ|Подпоручикъ]] <small>([[User talk:Подпоручикъ|разговор]])</small> 16:47, 13 март 2009 (UTC)
=== Против ===
#{{Против}} --[[User:Boyan|Boyan]] <small>([[User talk:Boyan|разговор]])</small> 16:39, 13 март 2009 (UTC)
982

уредувања